STEF verstevigt haar positie in Nederland met de overname van VERS-EXPRESS

STEF bevestigt de overname van 100% van de aandelen van VERS-EXPRESS gevestigd in Eindhoven. Deze overname versterkt het netwerk van STEF in Nederland.

Het bedrijf VERS-EXPRESS werd in 1997 opgericht. Onder leiding van Frank Gruijters heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in de distributie van verse producten. VERS-EXPRESS beschikt over een cross-dock platform (2-4°C) met een oppervlakte van 2000 m² voorzien van 14 docks van waaruit de logistieke consolidatie en distributie plaatsvinden. In 2015 heeft VERS-EXPRESS een omzet gerealiseerd van € 5,5 miljoen met een personeelsbestand van 40 mensen en een vloot van 27 eenheden.

STEF is aanwezig op de Nederlandse vervoers- en logistiekmarkt via haar dochteronderneming SPEKSNIJDER TRANSPORT dat in 2014 werd overgenomen. SPEKSNIJDER bevindt zich in Bodegraven (15 km ten noorden van Rotterdam) en stelt 150 personen te werk. Het beschikt over een multi-temperatuurplatform met een oppervlakte van 6500 m² van waaruit het bedrijf de lokale en internationale distributie uitvoert. Eind 2015 verwierf STEF de twee aangrenzende panden met een totale oppervlakte van 12.000 m². De werkzaamheden om 6000 m² te herinrichten voor koeling zijn voorzien voor de eerste helft van 2017. Met deze nieuwe vestiging kunnen we de logistieke markt voor industriële verse producten ontwikkelen.

Met de overname van VERS-EXPRESS beschikt STEF over een nieuwe locatie in Nederland die onmiddellijk operationeel is. Met een vestiging in Saintes (België) en twee vestigingen in Bodegraven (Nederland), vult het nieuwe platform van VERS-EXPRESS dit netwerk aan en zal deze 3e locatie gebruikt worden voor leveringen in het zuidoosten van Nederland en noordoosten van België.

09-05-2016 16:16
Share |